Fortnite meest gespeelde spel 2019

De rage van het spel Fortnite is ongelovelijk. Sinds dat het uitgebracht is op 25 juli 2017 zijn miljoenen mensen het gaan spelen. De makers van Fortnite, Epic Games zijn heel slim geweest en hebben het spel gratis op de markt gebracht. Het verdienmodel zit hem in de in-game aankopen die gedaan kunnen worden. Afgelopen november is bekend gemaakt dat er 200 miljoen geregistreerde spelers zijn. Tot de dag van vandaag zijn dat er bijna 250 miljoen. Wat natuurlijk ongekend is.

Waarom betaalde accounts en “free-to-play” accounts goed samen gaan

Waar veel games op stuk gaan, enja je zal het wel herkennen, zijn in-game aankopen. Dit betekend dat je voor een bepaald bedrag in de game van alles kan aanschaffen. Wat er dan vaak gebeurd is dat mensen die geen in-game aankopen doen een achterstand hebben of in het nadeel zijn. Het grote voordeel van Fortnite is dat elke in-game aankoop geen effect kan en mag hebben op de gameplay. Zo blijft de game leuk voor elke speler of je nu wel of geen in-game aankopen doet. Ze maken het natuurlijk wel zo aantrekkelijk mogelijk. Je begint Fortnite met 1 character die je standaard bent. Ga je naar de item shop dan kan je uit een gigantisch assortiment allerlei skins, pickaxes, gliders en dansjes kopen om het voor jezelf leuker te maken.

Wat is Fortnite

Fortnite is een “Battle Royale” game. Dit betkend even in het kort uitgelegd dat je met een x aantal mensen een map ingaat en er kan er maar één als overwinnaar uitkomen. Dit concept gebruiken steeds meer game ontwikkelaars omdat ze zien dat het de mensen erg aanspreekt. Fortnite is een shooter game met tegelijkertijd de mogelijkheid om te bouwen. Bouwen bestaat uit het plaatsen van een muur, vloer of een dak. Op deze manier kan je zoals de naam al een beetje verklapt hele forten en kastelen bouwen terwijl je in een spannend gevecht zit. Fortnite bied de mogelijkheid om solo, duo of met een squad te spelen. Op deze manier is de game ook gaaf om met vrienden te spelen en samen te strijden voor de overwinning.

Wie spelen Fortnite

Eigenlijk spelen mensen van alle leeftijden de game. Zo zijn er genoeg streamers van 30+ te vinden die het dag in dag uit streamen op het platform Twitch. Wel zie je in de game dat er genoeg talent schuilt in de jonge spelers van 16-18 jaar. Het is dus erg gevarieerd. Mooi om te zien is is dat de dansjes die zijn uitgebracht in Fortnite effect hebben op de hedendaagse “memes”. Zo zie je bij belangrijke voetbalwedstrijden na een goal een dansje gedaan worden die voorkomt in de game. Ook streamen bekende mensen de game zoals Drake en KimDotCom. Ook was er een aantal maanden geleden een stream te zien met 3 spelers van de engelse voetbalclub Tottenham Hotspur.

Nog geen speler? Waarom jij Fortnite zou moeten gaan spelen

Speel je nog geen Fortnite maar ben je wel op zoek naar een spannende shooter game met een tikkeltje bouwinzicht? Dan zit je op de goede plek. De game is gratis de downloaden voor PC, PS4, XBOX en Nintentdo Switch. De game is gratis dus probeer het een keer uit zou ik zeggen. Er spelen niet voor niks 250 miljoen mensen dit spel!

Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *