De interieurtrends van 2021

interieurtrends 2019

Iedereen is benieuwd wat de nieuwe interieurtrends van 2021 gaan worden. Als je hier nog nooit in hebt verdiept is het natuurlijk heel erg lastig om te volgen. Hieronder zetten we aantal interieurtrends voor 2021 op een rijtje.

Urban Living

Vintage, industrieel, retro en casual in één, dat is Urban living. Een stoere en stijlvolle woonstijl. Het idee achter Urban living komt uit de gedachte vanuit het voortbewegen vanuit de natuur naar stad. Grijs is de basiskleur voor Urban living in combinatie met zwart en groen. De meeste mensen kiezen ervoor om zelfs nog blauw te voegen voor de warmte in huis. Doordat grijs de basiskleur is de niet goed te combineren met zwart. Groen en blauw passen hier beter bij omdat met deze kleuren de woonkamer sfeervoller wordt. Qua materialen moet je bij Urban living denken aan staal, onbewerkt hout, beton, leer en stoffen. Door al deze materialen te combineren creëer je een mooie maar ook stoere uitstraling. Het is ook erg stoer om cactussen te plaatsen in de woonkamer. Cactussen kun je gewoon kopen in tuincentra, deze maken je woonkamer helemaal af!

De natuur

Er zijn er een hoop mensen bewuster gaan leven. Veel mensen laten dit terugkomen in het interieur. Met luchtzuiverende planten, maar ook met duurzame materialen. Denk aan lepelplanten, klimop, bamboe en riet. Door de combinatie van groen en blauw ontstaat er een frisse en warme sfeer in je huis. Dit kun je doen door gebruik te maken van warme stoffen en mooi behang in je huiskamer. Juist door veel verschillende planten in je huis te plaatsen creëer je een hele natuurlijke sfeer. Rieten lounge stoelen zijn ook erg mooi om in je huiskamer te plaatsen.

Ronde vormen

In 2021 gaan we veel ronde vormen terugzien in het interieur. Denk aan ronde spiegels aan de muren, ronde stoelen en zelfs ronde banken in de huiskamer. Met ronde vormen bedoelen we niet perfect rond. Deze ronde vorm zorgen voor rust en hebben een beetje een speelse vorm.

Persoonlijk interieur

Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij je huis inricht naar je eigen smaak. Iedereen wil een unieke inrichting van zijn huis, iedereen wil uniek zijn in zijn interieur. Een hele belangrijke tip als je huiskamer wilt inrichten naar jouw eigen stijl. Gebruik dan oude boeken, foto’s van belangrijke momenten en persoonlijke spullen, hierdoor wordt het al veel persoonlijker. Het is ook erg leuk om kussens te kopen met bijzondere patronen en deze op je bank te leggen. Zorg ervoor dat het niet te druk wordt. Mocht het te druk worden, laat het dan in ieder geval het mooiste staan. Het is ook erg leuk om mooie bloemen in je huis neer te zetten.

Met deze tips richt jij binnen de kortste keren jouw woonkamer in. Geheel in stijl van de interieurtrends van 2021!

Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *